Jälleen tulee käsityöpostaus, kun yllättäen sain tehtyä hieman käsitöitä. Tein veljen pikkutytölle pikkukengurun. Viime kesänä tein hänelle ison kengurun, jolla on mahassa iso pussi johon voi laittaa vaikka yöpaidan tai nyt tämän pienenkengurun. Oli tosi iso arpeeti, kun pikkukengurusta tuli niin pieni, että kaikki saumat piti ommella käsin, eikä konetta voinut ollenkaan käyttää. Tai ehkä olisi voinut jossain hieman käyttää, mutta mä päätin tehdä kaikki käsin, niin sai kerralla hyvän. Pikkukenguru on tehty samasta kankaasta ja samanmuotoiseksi kuin isokin. Tässä linkki isoon kenguruun http://raitapaita.vuodatus.net .

1126681.jpg

Fysioterapeutilleni tein oviseppeleen puolukoista ja havunoksista. Siitä tuli kauniinvihreä ja ihanan tuoksuva. Fysioterapeutti oli todella otettu ja iloinen seppeleestä. Hän nuuski sitä onnellisena. Hän aikoi laittaa sen kotioveensa ja aina ovesta mennessään nuuskaista siitä itselleen iloisen mielen. Itsellekin tuli todella hyvä mieli.

1126688.jpg

Huolestuneille tiedoksi:  Koirapostaus luvassa lähipäivinä, ellei jopa ihan tänään jo, sillä Mokka-Aurora täyttää pian puoli vuotta ja kuvat on jo otettu!