2155876.jpg
Ystäväni vauvalle valmistui setti pääkallokuvioisia sukkia ja tumppuja. Ystävä on voisikohan sanoa pääkallohullu, joten hän halusi noihin pikkuisiin sukkiin ja tumppuihinkin pääkallot. Kirjoin ne vaaleanvihreällä (enkä valkealla), niin ei hyppää niin silmille ja joka mummo ei säikähdä. :D Vauva on muuten poika!

2155875.jpg
Edellisen vauvan isosiskolle neuloin myös sukat, ettei kateus iskisi. Tarjosin vaihtoehdoksi leppäkerttusukkia, joita olen paljon tehnyt. Tyttö halusin kuitenkin perhossukat, joten niinpä taiteilin hänelle sellaiset. Lisäksi sain idean, että toinen sukka olisi eri värinen. Saa nähdä, mitä tyttönen tykkää. :)

2155874.jpg
Eräs ystävä saa tällaiset sukat, kunhan toinenkin sukka valmistuu. Hieman hitaasti syntyy, sillä teen oikeat silmukat silleen hassusti kiertäen, että tulisi siistimpää jälkeä. Varsinkin resorissa sen huomaa. Jalkaterän päälle tulee vielä samanlainen onnenapila kuin on alimmassa kuvassa omassa kännykkäpussissani.

2155873.jpg
Samainen värikäs ystävä saa pari värikästä rannekorua. Hän rakastaa kaikenlaisia koruja, niin tänään pikaisesti väsäsin hänelle pari korua.

2155877.jpg
Itselle tein uuden kännykkäpussin, kun edellinen otti ja hävisi. Onnenapilaidea tulee juuri tältä ystävältä, joka tilasi multa ylläolevat musta-vihreät sukat, joihin siis tulee onnenapila jalkaterän päälle.